Tina Douglas har været uddannet fysioterapeut siden 2006 og har siden endt uddannelse arbejdet på fysioterapiklinik. Tina har bla. efteruddannet sig indenfor Mulligan teknikkerne og er også uddannet yogalærer.

Tina har siden ungdomsårene været tilknyttet det danske landshold i basketball og har været i USA i 5 år på et basketball scholarship. I USA opnåede Tina endvidere at erhverve sig en bachelor i psykologi. Efter årene i USA spillede hun i flere europæiske klubber som professionel idrætsudøver og siden i den danske liga – også som professionel (i alt 9 år), hvor hun har været med til at vinde mange mesterskaber sideløbende med sit studie til fysioterapeut.

Som tidligere eliteidrætsudøver har Tina derfor stor erfaring i, hvad der kræves for at forblive på topniveau. – og har selv oplevet at få skader på egen krop. Derfor har Tina stor forståelse for, hvordan det føles at blive skadet samt vigtigheden at have de rigtige folk omkring sig ligesom den rigtige hjælp på det rigtige tidspunkt. – og hvad der skal til, for at kunne komme tilbage på banen hurtigst muligt.

Tina kan med sin egen idrætsmæssige baggrund samt faglige viden og efteruddannelse optimere behandling samt rehabiliteringsforløb. – ligesom hun brænder for og glædes ved at gøre en forskel overfor andre mennesker.

Tina har stor erfaring indenfor skadesbehandling og genoptræning af nakke, piskesmæld, hovedpine, rygtraumer, andre idrætsskader, neurologiske sygdomme og graviditetsrelaterede gener. Hun anvender ofte manuel terapi i kombination med øvelsesterapi og genoptræning. Hun har stor interesse for hovedtraume/hjernerystelse.

I dag spiller Tina stadig divisionsbasket, Crossfit, samt yoga, hvilket giver work/life balance.