Sara er 22 år og studerer på 7. modul på fysioterapeutuddannelsen på Professionshøjskolen Metropol i København.

Sara har altid været meget aktiv og haft stor interesse for sport samt menneskets anatomi. Sara har selv haft en langvarig knæskade, og har i den forbindelse erfaret det hårde og essentielt nødvendige genoptræningsforløb, som fører tilbage til normal funktionsniveau. Den indsigt, i kombination med medmenneskelig og faglig tilgang, er noget, når hun undersøger og behandler inddrager i sine egne behandlinger. Sara efterstræber en særlig forståelse for imødekommelse af den enkelte patients behov – på kvalitativt bedste vis. Dette er noget, hun selv har værdsat i hendes genoptræningsforløb, og endvidere gerne vil tilbyde sine patienter med henblik på opnåelse af et sundere, funktionsdygtigt og vedligeholdt liv.

Sara har dyrket fodbold på eliteplan, gået til spring-gymnastik, rytmisk dans og styrketræner flere gange om ugen. Sara’s store passion er alpinski, som hun har dyrket siden barnsben. Hos Måløv fysioterapi har hun endvidere oparbejdet praktisk erfaring med afspænding og massage.

Sara vil beskrive sig selv som en glad, positiv, udadvendt, social med stort gå-på-mod og vil se frem til at kunne hjælpe dig på klinikken.