Caroline er 25 år gammel og færdig uddannet fysioterapeut i Januar 2018.

Caroline har altid haft en store interesse for sportsfysioterapi og været aktiv idrætsudøver siden barnsben. Med en bonusfar som er speciallæge i reumatologi, har Caroline fået mange oplevelser i den idrætsmedicinske verden selv fra da hun var meget ung.
Hendes store interesse for sportsfysioterapi samt muskuloskeletale problematikker opstod for alvor under et 3 måneders praktikophold i USA, hvor hun arbejdede på en privatklinik specialiseret inden for sportsfysioterapi med et bredt patientklientel både hvad angik diverse problematikker samt kulturer.

Hun har spillet tennis i 9 år, danset ballet, svømmet og gennemført halv -og helmarathon i København. Caroline har stået på ski siden hun var 3 og snowboard siden hun var 13 og underviser ligeledes uegentligt i Glostrup Skiclub, hvor hun står for tilrettelæggelsen af et præventivt skadesforebyggende “klar-til-ski” program.
Caroline er ligeledes tilknyttet som fysioterapeut til Hørsholm 79’ers basketliga damehold, hvor hun i korrespondance med den ledende fysioterapeut står for behandling og undersøgelse af spillerne, samt for selvstændig akut skadesbehandling ved kampene.

Caroline arbejder meget professionelt sammen med sine patienter i et trygt, fortroligt miljø med højest mulig kvalitet og vil beskriver sig selv som en åben, smilende, energisk og imødekommende person.

Caroline glæder sig til at kunne hjælpe dig på klinikken.

Caroline kan træffes på klinikken følgende dage:
Mandag: 7-11
Tirsdag: 13:30-17
Onsdag: 7-12
Torsdag: 13:30-18
Fredag: 14-17
Hver 3 lørdag: 9-16