Hvis du ønsker at yde dit optimale som eliteatlet eller som motionist, så gælder det om at skabe styrke og balance i både krop og psyke.

Vores universitetsuddannede sportspsykolog, Maiken, har ikke kun en solid faglig baggrund men også personlig erfaring som både udøver og træner på eliteplan.

 Mentaltræning er et godt og vigtigt værktøj i forbindelse med skadessituationer og genoptræningsforløb. Men at arbejde med sin mentale styrke er ikke kun relevant for udøvere i krisetilstand.

Mentaltræning kan øge dit fokus og din koncentrationsevne, gøre dig stærkere såvel i modgang som i medgang samt bidrage til sportslig og personlig udvikling gennem arbejdet med blandt andet motivationsfaktorer og værdisæt.

Vigtigst af alt så skræddersys et forløb med mentaltræning ud fra dine ønsker og behov, og vores sportspsykolog indgår som sparringspartner og katalysator for den proces du gennemgår.

 Gennem et samarbejde med Maiken investerer du ikke kun i din sportslige fremtid, men også i din personlige udvikling.

 

Er du interesseret eller i tvivl om sportspsykologi er noget for dig, så kontakt klinikken eller Maiken personligt for at høre mere.