En screening har til formål at identificere potentielle risikofaktorer og afdække din krops ubalancer og skader. Screeningen giver et samlet billede af eventuelle problemer i de forskellige kropsområder. Resultatet fra screeningen bruges til at optimere din fysik og forebygge skader.

Screeningen
Foretages af en fysioterapeut, som bruger en ensartet undersøgelsesmodel. Der vil blive lavet forskellige tests med dig for at undersøge din krop i forhold til kropsholdning, bevægelighed, styrke, funktion, udholdenhed og koordination.

Efter screeningen vurderer fysioterapeuten resultaterne og udarbejder et forebyggende træningsprogram i forhold til de eventuelle problemområder, som er blevet identificeret ved screeningen.

Har du aktuelt brug for skadesbehandling, igangsættes denne med det samme.

 

Hvad kan du bruge en screening til?

Du får et uddybende forebyggende program, som er lavet specifikt til dig.
Tilbagemeldingen er både praktisk, skriftlig og mundtlig. Screeningen vil hjælpe dig til at forstå dine specifikke fejlstillinger og ubalancer.

Du vil derfor hurtigt kunne mærke en fremgang i din krop, have mindre smerter, generelt øget styrke og balance, samt finde øget energi i din træning og daglige aktiviteter.