Personlig træning er en investering i din krop, psyke og livskvalitet. Hos ProAlign assistere din personlige træner dig i at nå dine mål på en sjov, sikker og inspirerende måde. Vi sætter os ind i dine behov og forudsætninger og sammen tilrettelægges dine mål og træningsplan som passer specifikt til dig. Hos ProAlign skal vi nok nå dine mål, om det er at tabe sig, få større muskelmasse, blive mere aktiv, eller træne op til et specifik stævne, så har vores personlige trænerer høj uddannelse inden for bevægeapparatet og kan hjælpe dig.

Hvorfor personlig træning?
I takt med, at du når dine delmål justeres træningsplanen så din træning forbliver målrettet. Under træningen vil din personlige træner står ved din side for at rette din teknik, korrigere, motiverer og presse dig, så du optimere din træning og undgår skader.

Sammen med din personlige træner hos ProAlign får du det optimale ud af den tid, du bruger på din træning. Vi garanterer dig resultater du ikke vil kunne opnå alene.

Vore personlige trænere er uddannede fysioterapeuter og gør dig til ekspert over din egen krop, lærer fra sig og gør dig i stand til på sigt, at varetage din egen træning, så du kan opnå dine mål selv. Derfor er en personlig træner en langvarig investering i din træning og dit helbred. En investering som kan gavne en livstid.

Personlig træning

Priser:

1 x 60 min.: 600,- kr.
5 x 60 min.: 2400,- kr.
10 x 60 min.: 4400,- kr.
20 x 60 min.: 8400,- kr.

Træn 2 sammen og få i 50% rabat på den ene af jer. Eksempelvis: 10 x 60 min.: 6600,- kr.
Du kan bestille tid til personlig træning på vores online booking