Ønsker du at tabe dig, få større muskelmasse, blive mere aktiv, eller træne op til et specifik stævne?

SÅ tag et personligt træningsforløb hos ProAlign. Vores personlige trænere er uddannede fysioterapeuter og specialister i bevægeapparatet og kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Personlig træning er en investering i din krop, psyke og livskvalitet. Hos ProAlign assistere din personlige træner dig i at nå dine mål på en sjov, sikker og inspirerende måde. Vi kortlægger dine behov og forudsætninger og sammen fastlægges dine mål og udarbejder en træningsplan, som passer specifikt til dig.

Hvorfor personlig træning?

I takt med, at du når dine delmål justeres træningsplanen så din træning forbliver målrettet. Under træningen vil din personlige træner står ved din side for at rette din teknik, korrigere, motiverer og presse dig, så du optimere din træning og undgår skader.Med en personlige træner fra ProAlign får du det optimale ud af den tid, du bruger på din træning. Vi garanterer dig resultater, du ikke vil kunne opnå alene.

Vore personlige trænere og gør dig til ekspert over din egen krop, så du på sigt kan varetage din egen træning og opnå dine mål.

At træne med en personlig træner en langvarig investering i din træning og dit helbred. En investering som kan gavne resten af livet.

Personlig træning

Priser:

1 x 60 min.: 600,- kr.
5 x 60 min.: 2400,- kr.
10 x 60 min.: 4400,- kr.
20 x 60 min.: 8400,- kr.

Træn 2 sammen og få i 50% rabat på den ene af jer. Eksempelvis: 10 x 60 min.: 6600,- kr.
Du kan bestille tid til personlig træning på vores online booking