Ønsker du at optimere dit løb, har du oplevet smerter når du løber og/eller vil du gerne forebygge løberelaterede skader. Så er den fysioterapeutiske løbestilsanalyse lige noget for dig. Denne løbestilsanalyse er en fysioterapeutisk biomekanisk analyse af løberen på løbebåndet samt en grundig test af bevægeapparatet (sener, led og muskler).

Fysioterapeuten vil lave videooptagelser af fødderne under løb, både med og uden sko, samt filme hele kroppen under løb. Analysen fokuserer på at være skades forebyggende og der vil blive kigget på om der er skader eller gener, som man mistænker kunne skyldes måden man løber på.

På baggrund af analysen gives vejledning i løbeoptimering, f.eks om der bruges for meget energi nogle steder i kroppen, som kan forårsage en ubalance og omkring valg af løbesko. Dertil vil du modtage et individuelt træningsprogram med skadesforebyggende øvelser som supplement til løbetræningen.

Vi bruger Coach’s Eye analyse program til at vurdere din løbestilsanalyse.

Klik på icon Coach’s Eye og læse mere om det.

Lidt praktisk
Pris: 500,-kr.
Tid: 60 min og inklusiv instruktion i øvelsesprogrammet og efter 3 måneder tilbyder telefonisk opfølgning.

Vigtigt at du medbringer

  • Alle dine løbesko og eventuelle fodindlæg.
  • Korte shorts/tights, håndklæde, og for kvinders vedkommende en sports-bh og en top.
  • Eventuel henvisning eller oplysninger/billeder fra tidligere undersøgelse.

Ønske om personlig løbetræning:
Hvis du efter løbestilsanalysen ønsker yderliger vejledning, så kan du booke Patrick til en personlig opfølgning/og eller løbetræning. Her løber I en tur og du vil få endnu mere personlig vejledning og foreslag til optimering af din løbestil, samt træningsforslag.