Løbeholdet er med fokus på at skabe et ugentligt hold, evt. ved siden af din normale træning i klubben. Løbeholdet består af max 12 deltager. 

ProAlign’s Fys. studerende Patrick Aarup har 7 års løbeerfaring og gennemført flere internationale ultraløb, han vil personligt deltage i træningerne og planlægge et anderledes program med skiftende fokus. Der kommer både til at indgå elementer af sprint, fartleje, teambuilding, styrketræning og tekniktræning.

Patrick’s funktion vil dels være som “træner”, men dertil vil du også have en “behandler” tilknyttet, i tilfældet af pludseligt opståede skader. 

Hvad kan du forvente på et løbehold?
Træningerne vil typisk bestå af opvarmning med hurtig gang, led opvarmning og svingøvelser i 5-10 min efterfulgt af en rolig tur til enten Utterslev mose,  Rødkildeparken, Grøndalsparken eller en bakke i lokalområdet man kan træne lidt stigningsløb på. Herefter vil der være en aktivitet af 20-30 min varighed og retur til grøndalscenteret evt. i eget tempo.

Patrick’s erfaring er, at løb ofte godt kan gå lidt for meget op i hastighed og puls og derfor er tanken, at der på dette løbehold fokuseres på lidt andre aspekter. Hans mål er, at du faktisk glemmer, at du løber og dertil har det sjovt.  

Træningstider:

Mandag kl 17:30-18:30

Tilmelding: hjemmeside www.proalign.dk eller 25677605

Pris: 600,.-kr. 12 sessioner.

Tilbud 375,-kr. 12 sessioner, ved tilmedling før d. 1 Dec. 2017

Praktisk: 

  • Kom 5-10 min før hold start
  • Mulighed for omklædning og opbevaring af tøj
  • Mulighed for at tage bad